Archief

30 JAAR DWG SOEST WORDT OP VRIJDAG 29 NOVEMBER GEVIERD

De Derde Wereldgroep Soest bestaat 30 jaar en dat wordt gevierd op vrijdag 29 november aanstaande in de aula van het Griftland College aan de Noorderweg 79 in Soest. Er is een interessant nen vrolijk programma samengesteld. De aula van het Griftland College is open vanaf 19.30 uur. Koffie, thee en iets lekkers staan klaar. Het programma begint op 20.00 uur en zal tot ongeveer 22.30 uur duren. De toegang is gratis.

Film, cabaret en muziek

Na het welkomstwoord van de voorzitter volgt de overhandiging van de cheque van de tweedeklassers van het Griftland, die zeer succesvol actie hebben gevoerd voor de Charles Lwangaschool in Oeganda.

Nastasja Insing van Wilde Ganzen en Janneke Juffermans van ID Leaks gaan aan de hand van filmfragmenten met de zaal in gesprek over het kantelende beeld van ontwikkelingssamenwerking.

Na de pauze geven Patrick Spekman en zijn pianist Robert Kempen met liedjes en sketches hun vrolijke en humoristische kijk op de jarige DWG.

Ook de Soester Wereldwinkel is aanwezig met mooie en lekkere dingen en de DWG verkoopt fraaie kunstkaarten van Leo Weusten.

 

Pag. 1 DWG Uitnod. 2013

Top-002

 

Pag. 4 DWG Uitnod. 2013

 Hierboven de uitnodiging die aan de donateurs en belangstellenden is gestuurd